İhtiyacınız olan e-Dönüşüm çözümlerimizi deneyebilir yada detaylı bilgi için iletişim formu üzerinden bizimle irtibata geçebilirsiniz.
Başlıklar
E-Dönüşüm Paketi Hizmetimiz İle;
Gelen talepler doğrultusunda oluşturduğumuz e-Dönüşüm danışmanlığı paketimiz; 3000 adet e-Dönüşüm kontörü ve e-Dönüşüm danışmanlığı hizmeti 1500 TL+KDV olarak belirlenmiştir.
E-Dönüşüm, bilginin, değerin, varlığın, girişimciliğin ve ihtiyaçların dijital dünyada gerçekleştirilmesi ve hız ile tasarrufun temel bir ihtiyaca dönüşmesidir.
E-Dönüşüm Türkiye Projesi de, e-dönüşümün değerini ve önemini ortaya koymaktadır.
E-Fatura, e-Defter, e-Arşiv Fatura, e-İrsaliye, e-İhracat, e-Mutabakat vb. kavramların hem özel hem de devlet için bir seçenekten çok zorunluluk halini alması bilgi çağının ve digital dünyanın getirilerindendir.
E-Fatura nedir?
Fatura gönderme, alma, saklama, görüntüleme işlemlerinin elektronik ortamda yapılmasını sağlayan sistemdir.
Kimler e-Fatura kullanmak zorundadır?
2018 yılı cirosu 10 milyon TL ve üzerindeki firmaların 01.01.2020’ye kadar e-Fatura’ya geçme zorunluluğu bulunmaktadır. Bununla beraber; 2018 ve 2019’da yıl sonu cirosu 5 milyon TL ve üzerindeki firmaların 01.07.2020’ye kadar e-Faturaya geçmesi gerekmektedir.
1 Ocak 2020 yılı itibarıyla firmalara e-Fatura, e-Defter, e-Arşiv ve e-İrsaliye kullanma zorunluluğu oluşturan şartlarla ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.
Zorunlu e-Fatura mükellefi olmayan firmalar, gönüllü olarak e-Fatura sistemine girebilir mi?
Evet. Zorunlu e-Fatura mükellefi olmayan firmalar, gönüllü olarak e-Fatura sistemine girebilir, böylelikle faturalama giderlerini azaltabilir ve müşterilerine faturalarını daha hızlı gönderebilir.
E-Arşiv nedir?
e-Fatura mükellefi olmayan firmalara ve gerçek kişilere dijital ortamda iletilen elektronik fatura türüdür. Faturalar müşterilere e-Posta / SMS yolu ile veya kağıt belge olarak teslim edilebilir.
Kimler e-Arşiv kullanmak zorundadır?
Hali hazırda e-Fatura’ya gönüllü veya zorunlu olarak geçmiş tüm firmaların en geç 01.01.2020 tarihine kadar e-Arşiv uygulamasına da geçmeleri zorunludur.
1 Ocak 2020 yılı itibarıyla firmalara e-Fatura, e-Defter, e-Arşiv ve e-İrsaliye kullanma zorunluluğu oluşturan şartlarla ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.
e-Fatura kullanıcısı olmadan, e-Arşiv kullanıcısı olabilir miyim?
Hayır, e-Arşiv kullanıcısı olacak firmaların öncelikle e-Fatura kullanıcısı olmaları gerekmektedir.
E-Defter nedir?
Muhasebe defter kayıtlarının elektronik ortamda hazırlanarak Gelir İdaresi Başkanlığı’na gönderilmesini sağlayan sistemdir.
Kimler e-Defter kullanmak zorundadır?
Bağımsız denetime tabi olan şirketler 01.01.2020 tarihinden itibaren, 2020 ve sonrasındaki yıllarda bağımsız denetime tabi olan firmaların ise takip eden yılın başından itibaren e-Defter uygulamasına geçmeleri zorunludur.
1 Ocak 2020 yılı itibarıyla firmalara e-Fatura, e-Defter, e-Arşiv ve e-İrsaliye kullanma zorunluluğu oluşturan şartlarla ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.
e-Fatura kullanıcısı olmadan, e-Defter kullanıcısı olabilir miyim?
Evet, e-Fatura kayıtlı kullanıcısı olmadan da e-Defter uygulamasından gönüllü olarak faydalanabilirsiniz.
E-İrsaliye nedir?
Sevk irsaliyesi gönderme, alma, yanıtlama, saklama, görüntüleme işlemlerinin elektronik ortamda yapılmasını sağlayan sistemdir.
Kimler e-İrsaliye kullanmak zorundadır?
e-Fatura uygulamasına kayıtlı olan, 2018 ve izleyen yıllarda cirosu 25 Milyon TL ve üzerinde olan firmaların 01.07.2020 tarihine kadar e-İrsaliye uygulamasına geçmeleri zorunludur.
1 Ocak 2020 yılı itibarıyla firmalara e-Fatura, e-Defter, e-Arşiv ve e-İrsaliye kullanma zorunluluğu oluşturan şartlarla ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.
Muhasebe Entegrasyonu Nedir? Kullanım Koşulları nelerdir?
Muhasebe entegrasyonu; firmanızda kullanmakta olduğunuz belge oluşturma ya da muhasebe yazılımınızdan (ERP) oluşturulan e-Fatura gibi belgelerin web servis aracılığı ile özel entegratör uygulamasına aktarılmasını sağlayan sistemdir.
Resmi Gazete’de yayımlanan 509 Sıra No.lu Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği ile firmaların e-Dönüşüm ürünleri kullanımına mükellef olma koşulları değişti. 1 Ocak 2020 yılı itibarıyla firmalara e-Fatura, e-Defter, e-Arşiv ve e-İrsaliye kullanma zorunluluğu oluşturan şartları öğrenmek için tıklayınız.
Beklenen Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği Yayımlandı!
Uzun süredir beklenen tebliğinin yayımlanması ile e-Dönüşüm dünyası oldukça hareketlendi. İstanbul Dijital Pazarlama Ajansı olarak tüm gelişmelerin yakından takipçisiyiz.
e-Dönüşüm dünyasına geçiş süreciniz boyunca tüm ürün ve hizmetlerimiz ile yanınızdayız!
Resmi Gazete’de yayımlanan 509 Sıra No.lu Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği ile;
e-Fatura, e-Defter, e-Arşiv ve e-İrsaliye ürünlerinin kapsam ve zorunluluk koşulları yenilendi. 1 Ocak 2020 yılı itibarıyla kullanıcıların mükellef olma koşulları aşağıda yer alıyor.